Reiservaringen en transformatie

Onze 1e reis komt er aan... daarom zie je hier nog geen reiservaringen van deelnemers. Wel zijn al vele mensen door ons gecoacht en getraind. Hun ervaringen kun je hier lezen. Daarnaast hebben we prachtige foto's van onze locaties en onze eigen reiservaringen. Hopelijk wordt deze pagina binnenkort gevuld met jouw ervaringen!

"Ik heb Marijke leren kennen als een zeer ervaren en goed gemotiveerde trainer, die op een speelse en energieke wijze met de zeer diverse cursisten fijn omging. Met veel gevoel voor hun soms problematische achtergrond. Elke keer weer verraste Marijke mij met haar originele en doortastende aanpak. Ook de nazorg van Marijke via Social Media hield de aandacht hoog. Marijke is een topper hierin."

"Bianca was mijn coach in een moeilijke tijd. Samen zijn we een weg ingeslagen die een hele nieuwe dimensie aan mijn leven heeft gegeven. Door haar directe, heldere en frisse blik heeft ze mij een spiegel voor gehouden. Door deze benadering zie ik mijn burn out nu als het mooiste wat mij is overkomen! Ik leef weer! Ik heb ook nu nog regelmatig contact met haar om even te sparren. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!"