De Reis van je Leven!

We gaan met elkaar naar een prachtige lokatie in Nederland, Italië of Frankrijk. Voorafgaand aan de reis heb je een inspiratiegesprek en doe je een TMA Talentenanalyse. Dit geeft je goede geestelijke bagage om de reis te kunnen starten. Tijdens de 5 daagse reis doorloop je een programma en kun je keuzes maken. Dit kan zijn: een individueel coachgesprek, een emotiesessie, een massage, een 'dress for succes sessie' of tijd voor je zelf. De 3 daagse reis heeft een vast programma.

Na de reis kun je facultatief een half jaar met ons op expeditie gaan of je kunt kiezen voor een individueel maatwerkprogramma.

DATA EN  PRIJZEN


* 5 daagse reis Van 14 januari 2024 tot en met 19 januari 2024 Frankrijk Locatie Entre les sources Grandrupt-de-Bains

* 5 daagse reis Van 14 april 2024 tot en met 19 april 2024  Nederland Locatie Samaya Werkhoven


Klik hier voor de prijzen voor De reis van je leven. 


In het NU belanden


We doen een korte oefening om in het NU open te staan voor wat zich aandient vandaag. Je focus verleg je waardoor er geen gedachten meer zijn. Om uit je hoofd te komen en je aandacht naar binnen te richten.


Zoek een punt op de muur recht voor je, minimaal een meter boven de lijn van je ogen. Heb je een punt waar je gemakkelijk naar kunt blijven kijken? Ik zal een situatie schetsen die jij beleeft. Wat ik ook schets blijf ontspannen naar die plek op de muur kijken. Daar gaan we....

Warme, open sfeer


Om in de juiste stemming te komen voor een reis naar binnen, zorgen we ervoor dat de locatie inspirerend en gezond is. Onze accommodatie tijdens de coachreis is een plek waar iedereen zich snel thuis voelt. Een ideale omgeving voor ontspanning en inspanning, bezinning en zingeving.


• Onze coach- en trainruimte is licht en aangenaam.

• Je overnacht in je eigen kamer met douche en toilet.
• Vanuit je kamer wandel je gelijk de natuur in.

Meer informatie over onze locaties vind je hier.


Het leven van je talenten


Wat zie jij van mij?

Wat zie jij niet van mij?

Wat is het verhaal daarachter?


We weten vaak wel ongeveer waar we goed in zijn. Maar wanneer ben jij op je best? In tweetallen delen we dit met elkaar. 

Om echt contact te maken met de ander moet je je zelf laten zien. Laat jij je kwetsbaarheid zien of niet? Wil jij door de ander gezien worden?


De beweging naar VRIJ voelen


Lachen is gezond en soms wordt er te weinig gelachen. Dus hoe leuk is het om een  ochtend te beginnen met lachyoga?


Lachyoga bestaat uit speelse, luchtige oefeningen die een speelse houding stimuleren. Je mag weer even het kind in jezelf ervaren. 

Het werkt ook goed om uit je hoofd te raken en in het NU te komen. Daarvan kun je genieten! Dat is wat lachyoga oplevert: lachen, ontspanning van geest en lichaam.

De beweging naar VRIJ denken


Je wilt VRIJ zijn, maar het voelt soms niet zo. Onze mind is sterk en leidt ons vaak af om in het NU te blijven.

 

Veel gedachten dat we iets moeten doen zorgt dat we van onze kern af bewegen. Je krijgt inzicht in hoe jij je (negatieve) gedachten kan stoppen. De winst hierbij is dat je steeds meer verdieping ervaart in wat jou tegenhoudt en hoe jij de verdieping kan maken naar VRIJ denken.  .

De beweging naar VRIJ doen


Jij staat nu op een kruispunt in je leven. Wat zijn je ambities? Jouw dromen voor de toekomst?


Jij wilt toch ook graag weten waar je naar toe gaat, wat je wilt bereiken? Anders word je geleefd en bepalen anderen je toekomst. Je verlaat onze coachreis met een gewenst aantrekkelijk toekomstbeeld. Je weet wat je ambitie is. Het hoeft nog niet klaar te zijn…Je bent klaar om VRIJ te doen.