Ons verhaal

Wij werken samen sinds 2018. Door een gezamelijke coach kwamen we in contact met elkaar. Vanuit die eerste ontmoeting ontdekten wij gelijk dat onze passie voor reizen, VRIJheid en talenten ons verbindt. We hebben toen onze krachten gebundeld. Vanuit de positieve psychologie, mentale doorbraakvisie, NLP (Neurolinguïstisch programmeren) en emotietherapie gecombineerd met onze ervaring en reislust is deze unieke coachreis ontstaan.

Bianca van Dalen

Warm, Hartelijk, Mensen Mens, Open, Plezier

Mensenbegeleider en lachyoga trainer

Gecertificeerd Mentale Doorbraak- en emotiecoach

op stress en burn-out

Post HBO Loopbaancoach

HBO Personeel & Arbeid

Marijke Haisma
Optimist, Wereldburger, Netwerker, Creatief Reisbegeleider
Gecertificeerd TMA Talentencoach en

NOBTRA trainer
NOBCO practitioner coach
Universitair Bestuurskunde/
Franse Taal en Letterkunde


Hallo, hier zijn we!


Leuk dat je er bent. Misschien ben je ons al eens tegen gekomen. Of ben je gewoon nieuwsgierig naar ons en wat wij jou kunnen bieden tijdens onze coachreis.


In onze bedrijfsfilm vertellen we ons verhaal. Op welk kruispunt wij gestaan hebben en welke keuzes wij gemaakt hebben. Ze hebben geleid tot deze inspirerende coachreis. 

Hopelijk tot ziens!Bianca

Vrij zijn, Vrij voelen naar de beste versie van jezelf!

Mijn passie is mensen vanuit hun innerlijke kracht laten ervaren wat de betekenis VRIJ zijn inhoud.

Voor mij is vrijheid dat ik vanuit zelfliefde kan beslissen wat goed is voor mij! En niet wordt tegengehouden door angst, afwijzing of kwetsbaarheid. Ik hou mijn hele leven al van reizen.

In deze coachreis combineer ik reizen en het begeleiden van mensen naar VRIJ denken, VRIJ voelen, VRIJ doen. Om daarna jouw talenten te ontdekken. Voor mij gaat dit hand in hand met professionaliteit, plezier, open houding en een vleugje humor.

Marijke

Je bent goed zoals je bent.

Iedereen heeft talenten en iedereen telt mee. Voor mij is iedereen altijd welkom en mag mee doen. Zonder oordeel. Met nieuwsgierigheid kijk ik naar mensen.

Reizen met elkaar met ruimte voor je zelf. Elkaar vrijheid gunnen. Elkaar versterken dat vind ik het mooie van deze coachreizen. We helpen elkaar naar een dieper niveau van vrijheid, van welzijn.

Ik heb 3 jaar als reisbegeleider gewerkt. Het is zo mooi om die inzichten te combineren met coaching en training.